2011. június 23., csütörtök

A jóakarat ünnepe - IV.Soproni Tündérfesztivál

Most szombaton szülővárosomba, Sopronba készülök portékástul, rokkástul, manócsapatostul, jókedvestül. Aki teheti, látogasson el az Erzsébet-kertbe. A kézművesek között ott leszek én is (manóruhában).


"Az idei Tündérfesztiválon nem csak a természetben túlcsorduló fényt ünnepeljük, nem csak a bennünk élő tündéreket és manókat csalogatjuk elő. A Barlangok Napja lévén megemlékezünk Földanyáról. Az Erdők Éve lévén méltatjuk a fákat.

Ismét megrendezzük a ManOlympiát, ahol nem csak manók próbálhatják ki ügyességüket! Sok-sok tánc, mese, játék és a szemnek kedves látnivaló várja a gyerekeket. Az Útilaput az idén is érdemes lesz a köszöntőhelyen felkötni, hiszen a Csillagösvényen tovább folyik a titkos tanítás a tündéri és manós tudományokról.

Titokzatos nevű, mesés vendégek látogatják meg Bíbor királynőt és Jácint királyt. A Tündérpostán levelet adhatunk fel Tündérországba. A késő esti fáklyás fürkésződés az Erzsébet-kertben ezúttal egy tündérmesébe kalauzol.

Az Önkéntesség Éve lévén a Tündérfesztivál soproni alkotócsapata önkéntes munkával járul hozzá az idei fesztivál megvalósításához. Köszönet érte!"



További információk és részletes program (gyönyörű plakáton) letölthető itt.

3 megjegyzés:

  1. Szia Adrienn! Bizony megyek és megnézlek manóruhában:-)

    VálaszTörlés
  2. :-(( Brühühüü hát nem sikerült megnéznem Téged és a rokkádat. Nagyon sajnálom. Ember tervez...Bekaptam egy kis könnyű nyári vírust, (vagy inkább gyomorrontás??) és nem szívesen távolodtam el az otthonomtól. Sokat gondoltam feléd, felétek. remélem, hogy lesznek képek.

    VálaszTörlés
  3. Jaj, sajnálom, pedig nagyon vártunk.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...